home Mananarap. Bureau voor Analyses van en Rapportages over (tevredenheids)onderzoek.

De klant aan het woord over Mananarap.

Ben Hilgers, Conservator NOC*NSF Sporterfgoed.

Harry voerde publieksonderzoek uit. Naast een uitgebreide vragenlijst ook interviews, die bij elkaar goed inzicht gaven in het toenmalig bezoekersprofiel en de gedachten omtrent verhuizen naar Cultuurcentrum Cultura Ede. Harry is zeer zorgvuldig, houdt zich uitstekend aan afspraken en planning en is uitermate zelfstandig. Heel plezierig met hem gewerkt.

Govert Janssen, Directeur Tevreden B.V..

Tevreden maakt regelmatig gebruik van de diensten van Mananarap. Mananarap werkt gedegen en levert specifieke rapportages en analyses in hoge kwaliteit. De lijnen zijn kort, er wordt snel en flexibel gewerkt.

Quirien van Ojen, Senior beleidsonderzoeker Orbis B.V..

Het prettige van Mananarap is de persoonlijke samenwerking. Er wordt meegedacht en niet klakkeloos uitgevoerd. De rapportage wordt zeer toegankelijk opgeleverd en wat ook belangrijk is: snel. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Ik beveel ze van harte aan.

Wijnand Groen, voormalig Directeur Percuris B.V..

Mananarap heeft de rapportage over een klanttevredenheidsonderzoek voor Percuris snel en zorgvuldig uitgevoerd. De kwaliteit was hoog. De rapportage werd precies opgeleverd zoals de bedoeling was. De korte lijnen binnen de organisatie werken bijzonder prettig. Ik zou Mananarap een volgende keer weer inschakelen.

brug


zeilboot